Sezona svadbi polako se primiče kraju. Orkestar Stari grad imao je tu čast da i ove jeseni mnogim mladencima pomogne da im ovaj dan bude zaista poseban. Jedna od naših stanica bio je restoran “Ðurdevdan” u Beogradu, gde smo sa mladencima Milicom i Milošem slavili njihovo sudbonosno “da”.

Atmosfera je već na početku krenula pravim smerom. Do zahuktavanja je došlo kada je Milicin kolega Boris, inace naš veliki prijatelj, preuzeo mikrofon i zajedno sa nama zapevao refren hita “Ne zovi, mama, doktora”. Naravno, sve vreme dobijali smo sjajan štimung od kolektiva iz marketinške agencije “MPG”. Gosti su uz nestvarno dobru atmosferu, čiji intenzitet nije jenjavao, đuskali do duboko u noć. Inače, dobili smo informaciju od mladenaca da se ushićenje gostiju i pozitivne reakcije na naš orkestar nisu stišale ni par dana nakon svadbe.
Sedam dana kasnije malo niže niz Dunav, u Smederevu još jedna Milica i njen izabranik Dragoljub imalli su svoj specijalan dan. U restoranu “Vila Jugovo” sa očaravajucim pogledom na reku Orkestar Stari grad potrudio se da gosti ne skidaju osmeh sa lica. U predivnom ambijentu mladenci i njihovi gosti veselili su se i đuskali uz hitove kao što su: “Mladiću moj”, “A gde je Nataša” i mnoge druge. Pogledajte video snimke i uverite se i sami kako smo se dobro proveli.

Ništa manje atraktivno bilo je i u Valjevu na venčanju Ivane i Aleksandra, gde su gotovo svi bili na nogama. Njihovoj svadbi prisustvovao je i čuveni gitarista Radomir Mihailovic Točak, a raspevanom društvu se po završetku svadbe nikako nije išlo kući.

Ostali video zapisi:

A gde je Nataša?

Oko moje sanjivo

Ne zovi mama doktora

Bamboleo