“Stari grad” – vaš bend za svadbe, venčanja, korporativne proslave…

Orkestar “Stari grad” počeo je sa radom, davne, 1994. godine. Na muzičku scenu stupa kao akustični četverac, poznat po tome što, među prvima na sceni, uspešno obrađuje i izvodi brojne domaće i svetske melodije u akustičnim aranžmanima. U godinama koje su usledile, sa dolaskom novih snaga u bend, sačinjenih od vrsnih muzičara, bend “Stari grad” polako izrasta u veliki orkestar, sposoban za velika dela i izazove, kojima je i više nego dorastao.

I sve to zahvaljujući nepresušnoj energiji i dobrim temeljima, baziranim na iskustvu kovanim u mnogobrojnim muzičkim pravcima i veštini, koja se konstantno razvija i nadograđuje. Ono što muzički sastav “Stari grad” čini autentičnim jeste snažna pozitivna energija i, iznad svega, iskren odnos prema publici, koja im to vraća na najlepši mogući način.

Kada se u obzir uzme višedecenijsko iskustvo i umeće, bend “Stari grad” predstavlja tim koji pobeđuje i koji uvek, za razliku od mnogih, obećava kvalitet i provod za pamćenje.

Aleksandar Erović
Vokal, bas i kontrabas

Glavna pokretačka snaga ove, muzičke, porodice. Njegova energija, optimizam i ljubav prema životu šire se oko njega poput najlepših zvukova kontrabasa. Čovek čistih emocija i dobrote koja pleni i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Aleksandra Subotić
Vokal
“Princeza”, koja je ponos i dika svih svojih “vitezova” iz kolektiva. Toplinom i suptilnošću uspeva da čitav spektar različitih karaktera spoji u jedno biće. Sa predivnim glasom i izraženom harizmom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Samo zažmurite, slušajte i uživajte, dok vam emocije ne preplave sva čula.

Filip Caković
Vokal
Mladić, anđeoskog glasa, kome se smeši blistava karijera. Odličan student, uvek spreman za učenje, usavršavanje i napredak na svim poljima. Stasom i šarmom privlači pažnju lepšeg dela publike, a svojom pojavom svaki događaj pretvara u praznik.

Milan Erović
Vokal, akustična i električna gitara
Umetnik i večiti roker. Njegove gitare, koje karakteriše, poseban, “vintage” zvuk, daju bendu originalnost i prepoznatljivost. Kada je atmosfera na vrhuncu, njegovi rifovi pucaju poput vatrometa. Sve ostalo je legenda.

Nenad Nešo Bojović
Harmonika
Maestro za narodnu muziku. Nema pesme koju ne zna, čime, veoma često, iznenadi i najzahtevniju publiku. Jasan, glasan i tačan, uvek spreman da podigne moral benda na viši nivo. Dovoljan je jedan njegov mig i odmah kreće lavina dobrog raspoloženja, smeha i širine, kakvu samo harmonika ume da pruži.

Filip Lukić
Klavijature
Pravo sa Muzičke Akademije, Filip dolazi u orkestar “Stari grad”. U bend unosi, uvek poželjnu, dozu ozbiljnosti i težnju za konstantnim usavršavanjem. Autoritet je i za članove benda koji su, po godinama, stariji od njega. Uvek spreman da ohrabri, pokaže i donese nešto novo.

Dragoslav Draško Subotić
Bubnjevi
Šmeker svetskog glasa, što je mnogo puta i dokazao. Uvek raspoložen za šalu i druženje. Pun šarma koji se, bogato, prenosi i na njegovu dinamiku u svirci. Kao što treba i da bude, temelj benda, čija je svirka uvek tačna i jasna, a pri tome nenametljiva i umerena.