Koncerti

Činjenica da je orkestar “Stari grad”, tokom godina, nastupao na raznim velikim događajima i manifestacijama širom Srbije, samo je jedan od pokazatelja, neospornog, kvaliteta benda, kad je reč o koncertnim nastupima.

To što je bend “Stari grad”, tokom karijere, imao veliki broj koncerata, dosta govori o tome kako publika i više nego dobro reaguje na nastupe benda. Uprkos opšte poznatoj činjenici da nije lako udovoljiti zahtevima mase i sve te ljude opčiniti dobrom energijom i, karakterističnim, “štimungom“, koncerti orkestra “Stari grad”, po pravilu, čine da svi, bez obzira na godine, zaigraju i zapevaju, ne skidajući osmehe sa lica.

Neki od koncerata i manifestacija na kojima je nastupao bend “Stari grad” su: “World Music Festival” u Takovu, “Dani Piva” – Zrenjanin, “Vrnjački Karneval” – Vrnjačka Banja, “Čivijaški Karneval” – Šabac, “Kosidba na Rajcu” – Ljig, kao i mnogi drugi.

Pored, nabrojanih, poznatih manifestacija, bend “Stari grad” držao je koncerte i po trgovima većine gradova u Srbiji. Takođe, nezaobilazna su i gostovanja u televizijskim emisijama, kakve su: “Žikina šarenica“, “Jutarnji programRadio Televizije Srbije, “Srbija Danas“,  emisija “SAT“, ali i mnogobrojna gostovanja po različitim medijima lokalnog karaktera.

Video: