Koncerti

Činjenica da je Orkestar Stari Grad nastupao na raznim velikim događajima širom Srbije samo je jedan od pokazatelja neospornog kvaliteta benda kada je reč o koncertima i nastupima.

Samim tim što Orkestar Stari Grad iza sebe ima veliki broj koncerata dosta govori o tome da publika reaguje I više nego dobro na naše nastupe, a svi dobro znate koliko je teško udovoljiti masi i sve te ljude opčiniti neverovatno dobrom energijom, koja napravi takav štimung da svi, bez obzira na godine zaigraju I zapevaju ne skidajući osmeh sa lica.

Neki od koncerata I događaja na kojima je Orkestar Stari Grad nastupao su: “World Music Festival” u Takovu, “Dani Piva” – Zrenjanin, “Vrnjački Karneval” – Vrnjačka Banja, Civijaški Karneval – Šabac, “Kosidba na Rajcu” – Ljig I mnogi drugi.

Pored tih poznatih događaja, Orkestar Stari Grad imao je koncerte i na trgovima većine gradova u Srbiji. Pored svega toga, nezaobilazno je istaknuti gostovanja u emisijama “Žikina šarenica, Jutarnji program Radio Televizije Srbije, Srbija Danas i emisija SAT.