Za orkestar Stari grad, proleće 2023. godine donelo je zavidan broj, fantastičnih svirki, raznih proslava, nastupa na festivalima, rođendana, venčanja, ali i jedan Kongres na Zlatiboru. Kongres koji je okupio radiološke tehničare iz Srbije, ali i iz okolnih zemalja. Veliki broj zvanica bilo je prisutno na proslavi i svečanoj večeri, povodom obeležavanja rođendana Radiološkog društva Srbije.

Kao i uvek, bend Stari grad je i te večeri, 13. maja 2023. godine, više nego kvalitetnom svirkom, u prostoru hotela Palisad na Zlatiboru, opravdao svoju reputaciju i, više nego zasluženi, visoki rejting. Nadahnuta i raspoložena publika je, od samog početka svirke, reagovala pozitivno i od starta počela sa igranjem, pevanjem i veseljem. Usled izuzetno prijatne i inspirativne atmosfere, orkestar Stari Grad je, odmah, punom snagom, prionuo na posao, tako da je atmosfera, vrlo brzo, dostigla tačku ključanja. Publika je, najčešće sama, pevala celokupne pesme, povremeno nadjačavajući i čitav bend.

Ovo nezaboravno veče, ispunili su zvuci muzike za sve generacije, što je publika umela da prepozna i da, zajedno sa bendom Stari Grad, uživa u celovečernjoj proslavi, koju će, svi prisutni, dugo nositi u sećanju.