Orkestar “Stari grad” ušao je radno u novu godinu, a još jedna, više nego uspešna, svirka obeležila je i doček “Srpske Nove godine“, tačnije, nove godine po julijanskom kalendaru i to u hotelu “Fontana” u Vrnjačkoj Banji.

Trinaestog januara uveče, u Lobby baru hotela “Fontana”, goste je dočekao bend “Stari grad”, uz čiju muziku je služena i svečana večera. Svirka je počela uz, nenametljive, ljubavne i evergreen melodije, a nastavila se predstavljanjem autorskih pesama orkestra “Stari grad”, koje je publika rado prihvatila i nagradila gromoglasnim aplauzima. Kako je veče odmicalo i muzika je, lagano, “dodavala gas”, a prisutna publika je krenula sve više da se zagreva, igra i pleše, u predivnom ambijentu Lobby bara, koji je, za ovu priliku, bio osvetljen spektakularnom prazničnom rasvetom.

Tokom čitave večeri, prisutni gosti su u stopu pratili bend “Stari grad”, koji je uspešno podizao atmosferu do vrhunca izvodeći svoj, pažljivo odabran, repertoar. Tako su se, u toku svirke, smenjivale najlepše kafanske pesme, starogradske melodije, pop, rock, funk i evergreen hitovi, a publika se, nepogrešivo, pronalazila u njima, pevajući, plešući i čestitajući Novu godinu jedni drugima, uz želje za zdravljem, srećom i uspesima, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Sve je delovalo radosno i uzvišeno, kao nekada, u starim, dobrim vremenima, a gosti su, na kraju večeri, jedino tražili da svirka ne prestaje i da traje, pa makar i samo još jednu pesmu.

Tako se završio još jedan uspešan nastup benda “Stari grad”, sa koga je publika otišla srećna i zadovoljna, noseći sa sobom samo reči hvale i sve preporuke za buduću saradnju, jer dobar glas se daleko čuje, kao i svirka orkestra “Stari grad”.