Bend Stari Grad, u akustičnom, unplugged, izdanju, održao je, posećenu i zapaženu, svirku u, čačanskom, caffe-u Velvet. Poznati i, moglo bi se reći, već tradicionalni prostor za muzički sastav Stari Grad, bio je sjajan background za predstavljanje novog, osveženog, repertoara, koga je bend Stari Grad, 16. aprila, na dan pravoslavnog Uskrsa, poklonio svojoj publici.

Praznična atmosfera doprinela je eksploziji energije i pozitivnog naboja koji se, čitave večeri, osećao između publike i benda, i koji je, ovo veče za pamćenje, ispunio pravom, pažljivo odabranom, muzikom, čiji je raspon išao od pop hitova, preko evergreena, sve do ruskih, ciganskih i, najlepših, kafanskih pesama.

U, koncertnoj, postavi koja je uključivala violinu, harmoniku, udaraljke, akustičnu gitaru i bas, orkestar Stari Grad je prijatno iznenadio svoju, uvek vernu, publiku, predstavljajući sve te, dobro poznate, hitove u drugačijem, prisnijem i prilagođenijem, izdanju.

Sve to je doprinelo tome da se tražila pesma više, pa je bend Stari Grad izlazio na bis, trudeći se da produži i pojača to uživanje u odličnom ambijentu caffe-a Velvet i kvalitetnoj muzici koja je, svo vreme, držala publiku na nogama.

Sjajna svirka orkestra Stari Grad bila je i odlična prilika za, dodatno, usviravanje novog repertoara, koji je bend, pažljivo, pripremao za nastup na Festivalu svetske muzike, u Gornjem Milanovcu, 23. aprila. Sve u svemu, bend Stari Grad je, još jednom, pokazao i dokazao da dobra i kvalitetna muzika uvek, lako, pronađe svoj put do publike.