Orkestar Stari Grad, u petak, 14. februara 2020. godine, održao je solistički koncert u Gornjem Milanovcu. Nastup, koji je bio deo koncertnog predstavljanja albuma: Nebo iznad Starog grada, poklopio se sa duplim praznikom. Naime, 14. februara se proslavlja Dan zaljubljenih (Sveti Valentin, u zapadnoj tradiciji), ali i Sveti Trifun (u pravoslavnoj tradiciji), zaštitnik bračne ljubavi i vinogradara, a samim tim i vina, pa je Orkestar Stari Grad imao to zadovoljstvo da, svojim koncertom, milanovačkoj publici ponudi fantastičan poklon za praznik, bez obzira ko koji, od ta dva, više preferira.

Atmosfera u sali Doma kulture u Gornjem Milanovcu, ispunjenoj do poslednjeg mesta, bila je za pamćenje, a Orkestar Stari Grad je svirao, pre svega, autorske pesme sa albuma: Nebo iznad Starog grada, ali i obrade poznatih narodnih i gradskih pesama. Sjajan nastup i dobru energiju benda, publika je umela da nagradi ovacijama i aplauzima, bukvalno, posle svake izvedene pesme, a čitav koncert je protekao u svečarskoj atmosferi, u kojoj su i sami muzičari uživali, podjednako kao i publika. Bio je to divan način da se proslavi taj poseban dan, dan Ljubavi i Vina.

Nakon koncerta organizovan je i After party, na kome su članovi Orkestra Stari Grad bili gosti i koji je, ujedno, predstavljao i proslavu godišnjice milanovačkog kluba Central Park. To je bila idealna prilika da se, još jednom, zasvira i da se slavlje i provod nastave do duboko u noć. Sve to je doprinelo da to veče i taj praznik ostanu, zauvek, urezani u pamćenje svih onih koji su bili prisutni i to, pre svega, po odličnom koncertu, ali i po, fenomenalnom, druženju sa starim i novim prijateljima iz Gornjeg Milanovca.