U okviru manifestacije “Leto u atrijumu Doma kulture“, u sredu, 4. avgusta 2021. godine, nastupio je i Orkestar “Stari grad“. Tom prilikom, sastav “Stari grad”, je čačanskoj publici, još jednom, predstavio album prvenac, “Nebo iznad Starog grada“, koji je objavljen pre dve godine za PGP RTS i koji je odmah privukao pažnju muzičkih znalaca, kao i publiku najšireg muzičkog ukusa, od onih koji vole starogradsku i tamburašku muziku, do onih koji preferiraju šansonu i pop kompozicije, sa dušom i karakterističnom, moravskom, emocijom.

Nastup Orkestra “Stari grad” bio je pravo osveženje u ovim, vrelim, letnjim danima i više nego dostojan početak, već tradicionalne, manifestacije “Leto u atrijumu Doma kulture”. Publika, koju su činile sve generacije, sa radošću je prihvatila, širok, repertoar koji je izveo Orkestar “Stari grad”, a koji je podrazumevao različite muzičke pravce, od starogradske i tamburaške muzike, do šansona i klasičnih pop kompozicija. Na taj način, bend “Stari grad” je zadovoljio sve muzičke ukuse, što je publika umela da nagradi.

Aleksandar Erović, je naglasio da je Orkestar “Stari grad”, naročito ponosan na činjenicu da su svi autori muzike i tekstova na albumu “Nebo iznad Starog grada” Čačani. Takođe, usled epidemije Korona virusa, ovakve prilike za svirku i druženje su bile retke, pa je ovaj koncert predstavljao i dugo čekanu priliku da se dobro provedu i publika, ali i članovi sastava “Stari grad” i da album “Nebo iznad Starog grada” bude dostojno predstavljen i čačanskoj publici.

            Članovi Orkestra “Stari grad” najavili su dalji rad na novom materijalu, snimanje novih pesama, predstavljanje novog singla, ali i brojne koncertne aktivnosti, uz nadu da će se pandemija Korona virusa, konačno, smiriti i da će, ovakvih, prilika za svirku i druženje biti sve više i više.