Kraj 2022.godine u divnom ambijentu čačanske vinoteke ,,Galerija vina”, članovi ORKESTRA STARI GRAD, Milan i Aleksandar Erović bili su gosti,—gde su se družili sa gostima vinoteke i svojim poštovaocima akustično na tamburici i gitari predstavili svoje nove PESME i najavili Drugi Autorski Album koji će se pojaviti tokom 2023.  god. Veče za uživanje u evergrin i Starogradskom duhu i najboljim srpskim vinima koje je Galerija Vina pripremila. Svirka prava za dušu podsetila je na jedan stari pomalo zaboravljeni Čačak. Milan i Aleksandar sa ponosom njeguju stari duh grada i prenose ovu sjajnu kulturu i tradiciju na mlađe.

U pauzama svirke, prisutni su slušali sa zvučnika prvi album Muzičke grupe STARI GRAD ,,Nebo iznad Starog grada”. Sjajno veče je potrajalo duže od planiranog a završilo u zajedničkoj pesmi i plesu svih prisutnih.

Aleksandar i Milan su da u razgovoru sa prisutnima ispričaju anegdote i velika iskustva koje su naučili od starih muzičkih majstora. Dosta lepih priča o Starom Čačku kao i gradskom duhu na našim prostorima ali i podsećanje na čuvenu beogradsku vinoteku ,,Riznica Vina”, gde je Bend Stari Grad uspešno nastupao od 2014-2020.

Za neka nova vremena, sa svom lepom tradicijom koju su nasledili od starijih generacija.

Puno druženja, sreće, zdravlja i ljubavi u Novoj 2023.godini svima od srca želi STARI GRAD !!!