Orkestar “Stari grad” je, novu, 2022. godinu otpočeo na najbolji mogući način, svirkom u čačanskom klubu “Velvet. Prvog januara uveče, svojim prijateljima i fanovima, kvalitetnom svirkom i nezaboravnom atmosferom, bend “Stari grad” je poželeo srećnu i uspešnu nastupajuću godinu.

Svirka je počela oko devet uveče plejadom, pretežno, stranih pop i rock hitova, a nastavila se pravim gitarskim vatrometom domaćeg rocka, što je užarilo atmosferu i podiglo sve prisutne na noge. Kako je veče odmicalo, smenjivale su se najbolje pesme za slavlje, od Zdravka Čolića, do Đorđa Balaševića, preko ruskih ciganskih, poznatih starogradskih, sve do najlepših kafanskih pesama, koje su razgalile dušu i “najhladnijim” posetiocima ove večeri za nezaborav. Sjajan provod je trajao sve do jedan čas iza ponoći, dodatno ulepšan predivnim ambijentom kluba “Velvet” i vrhunskom rasvetom, koja je čitavom događaju dala svetski izgled.

Bend “Stari grad” je, još jednom, pokazao šta znači kvalitet i kako se pravi vrhunska atmosfera na proslavama. Ovim nastupom ušli su u novu godinu sa željom i nadom da će se stvari, ove godine, konačno vratiti u normalu i da će sličnih svirki i proslava biti sve više.

Za orkestar “Stari grad”, više nego uspešna svirka na samom početku godine, predstavlja najlepši način da se svim svojim fanovima, prijateljima, pa i sebi samima, poželi srećna i uspešna Nova godina, ispunjena, isključivo, lepim trenucima i ljubavlju.