Nakon više od tri godine smanjenog obima posla, što je bila direktna posledica epidemije Korona virusa, konačno je, negde nakon Uskrsa 2023. godine, krenula nova sezona venčanja i svadbi, u svom punom kapacitetu.

Orkestar Stari Grad je, više nego spremno, dočekao stabilizaciju situacije i sa punim elanom ušao u aktuelnu sezonu, neprestano svirajući po hotelima, restoranima, specijalizovanim prostorima za svadbe, ali i na splavovima, brodovima, žurkama na otvorenom, u prirodi i mnogim drugim ambijentima prigodnim za proslave venčanja.

Svadba je, svakako, jedan od životnih događaja koji bi trebalo da ostane urezan u pamćenje, kako gostima, tako i mladencima. Zbog toga, pored pažljivo odabranog prostora, jako je važno izabrati i dobar bend, koji će od Vaše svadbe napraviti događaj o kome će se dugo pričati. Ako želite da budete sigurni da će vaša svadba ostati upamćena, kao jedno predivno iskustvo, onda je orkestar Stari Grad, definitivno, najbolje rešenje za Vas.

Muzički sastav Stari Grad, bazirajući svoje nastupe na osnovu višedecenijskog iskustva, može da garantuje da će od svake proslave napraviti najbolji provod ikada. Od samog nastupa, ozvučenja, rasvete, preko pažljivo izabranog i raznovrsnog repertoara, sve do prisnog i ljubaznog odnosa sa gostima i slavljenicima, bend Stari Grad se uvek drži najviših standarda svog posla.

Činjenica da je orkestar Stari Grad, tokom duge karijere, nastupao na raznim velikim događajima, koncertima i manifestacijama, širom Srbije, samo je jedan od pokazatelja, neospornog, kvaliteta benda, kada je reč o nastupima bilo koje vrste, pa samim tim i svadbama.

I ove godine orkestar Stari Grad spremno čeka na pozive od budućih mladenaca, dok marljivo radi na realizaciji već zakazanih venčanja i svih drugih proslava, koje su pred Vama, a koje će, kao i uvek, upravo bend Stari Grad učiniti posebnim i nezaboravnim.