Već godinama unazad, u samom vrhu popularnosti, kada su organizovana veselja u pitanju, dominiraju proslave osamnaestih rođendana. Zamenivši, nekada popularne, ispraćaje u vojsku, ta obeležavanja sticanja punoletstva postala su jedan od glavnih povoda za okupljanja rodbine i prijatelja.

Za orkestar Stari Grad to predstavlja, još jedan radni zadatak, čiji je cilj da sve te proslave učini jedinstvenim, prepoznatljivim i nezaboravnim. Bend Stari Grad svojim stavom, karakterističnom interpretacijom i pažljivo biranim repertoarom, od svakog osamnaestog rođendana ume da napravi baš ono što treba, a to je događaj koji doseže najviše standarde i koji, sasvim sigurno, ostaje u pamćenju i slavljenicima i prisutnim gostima.

Tokom svoje, bogate, karijere, sastav Stari Grad je svirao na mnogobrojnim proslavama punoletstva, čemu svedoče, na prvom mestu, zadovoljni klijenti i, svakako, prezadovoljna publika.

Nastupi Orkestra Stari grad, na svim događajima, pa samim tim i na proslavama rođendana, uvek su pravo osveženje za publiku, koju, najčešće, čine sve generacije. Širok repertoar koji izvodi Orkestar “Stari grad”, a koji podrazumeva različite muzičke pravce, od starogradske i tamburaške muzike, preko najpoznatijih hitova narodne muzike, do šansona i klasičnih pop i rock kompozicija, uvek pokriva sve muzičke ukuse, što publika, redovno, ume da nagradi.

Za sve Vaše važne trenutke, za svaki srećan događaj, pa i obeležavanje, simboličnog, stupanja u odraslo doba, orkestar Stari Grad je uvek tu za Vas, da svako slavlje podigne na viši nivo i stvori atmosferu koju nikada nećete zaboraviti.