Konačno, nakon dugog perioda ograničenja, vezanih za epidemiološku situaciju u zemlji, a koga smo, svi zajedno, nekako pregurali preko glava, bend “Stari Grad” je, više nego uspešno, započeo novu sezonu svirki. Ponovo su se otvorile sve perspektive koje su, poslednjih nekoliko godina, izgledale gotovo nedostižne i krenulo se, punom parom, u veselja, svadbe, rođendane i koncerte.

Na opšte zadovoljstvo, kako samog orkestra “Stari Grad”, tako i mnogobrojne, verne, publike benda, nastupi se, konstantno, nižu jedan za drugim i stiče se utisak da se narod, sasvim logično, uželeo provoda, a provod, po pravilu, podrazumeva i dobru svirku. To predstavlja pravi, prirodni, ambijent za sastav “Stari Grad”, koji je, nebrojeno puta, od publike i klijenata, proglašen za jedan od najboljih orkestara za svadbe, rođendane, korporacijske proslave, mature i sva veselja koja podrazumevaju kvalitetnu, uigranu i dobru muzičku podlogu.

Bend “Stari Grad” nije prestajao sa, predanim, radom ni tokom same pandemije. Bilo je manje svirki, ali je fokus rada bio, nepogrešivo, usmeren ka stvaranju novih pesama, ali i ka uvežbavanju samog repertoara, koji, sa vremenom, postaje sve bogatiji i raznovrsniji. Rad na novim pesmama, svakako, vodi ka objavljivanju novog albuma orkestra “Stari Grad”, ali će o tome biti više reči u periodu koji
predstoji.

Sve u svemu, život se, napokon, vraća u normalne tokove, što podrazumeva sve više druženja i veselja koja će bend “Stari Grad”, svojoj publici i poslovnim saradnicima, kao i uvek, pretvoriti u događaje za nezaborav.