Za orkestar “Stari grad“, septembar 2021. godine doneo je dosta lepih proslava venčanja, ali i jedan Kongres na Zlatiboru, koji je okupio medicinske radnike iz Srbije, ali i iz svih okolnih zemalja. Više od 300 zvanica bilo je prisutno na završnoj večeri, koja je bila kruna obeležavanja, tridesetog, jubilarnog, rođendana Radiološkog društva Srbije.

            Kao i nebrojeno puta do sada, orkestar “Stari grad” je i te večeri, kvalitetnom svirkom, opravdao svoju reputaciju i rejting. Raspoložena i vesela publika je, od samog početka svirke, reagovala pozitivno i odmah krenula sa igranjem, pevanjem i veseljem. Shodno izuzetno prijatnoj i inspirativnoj atmosferi, bend je brzo shvatio da te večeri “nema šale” i odmah je, punom snagom, prionuo na posao, tako da je atmosfera, veoma često, dostizala tačku ključanja. U pojedinim momentima pevači “Starog grada” nisu morali ni da pevaju, iz razloga što je publika sama pevala celokupne pesme, dok su, sa druge strane, često morali i glasnije da pevaju, jer su veseli gosti, svojim pevanjem i gromoglasnim uživanjem, povremeno nadjačavali i čitav bend.

            Ovo veče, koje je svakako bilo za pamćenje, krunisano je velikom slavljeničkom tortom, uz pratnju, za tu priliku izabranih, prigodnih i omiljenih pesama koje je izvodio orkestar “Stari grad”. Nakon torte, veselje se nastavilo sve do ponoći, kada je bend, nevoljno, morao da završi sa svirkom, dok su gosti nastavili da pevaju do duboko u noć.

            Orkestar “Stari grad” je naročito ponosan na činjenicu da su, danima nakon ove sjajne večeri, na adresu benda, stizale brojne čestitke za odličan i nezaboravan nastup.