Ukoliko volite da uživate u dobrim vinima, okruženi prijatnim ambijentom slušajući nenametljivu, ali iznad svega kvalitetnu muziku, Orkestar Stari Grad ima jednu lepu vest za vas.
Sve ovo možete naći i doživeti u Ruzveltovoj 48, gde se nalazi jedna od najposećenijih i najboljih vinoteka u Beogradu, reč je o ’Riznici vina’.
riznica-vina-beograd-15-10-16Upravo u toj riznici, koja čuva najbolje i najkvalitetnije stvari, Orkestar Stari Grad pozvan je da bude redovan deo ove lepe vinske priče, koju će svojom gitarom, kontrabsom i harmonikom pratiti i krunisati nerzaboravnim notama muzičkih magova poput Leonarda Koena i ostalih velikana svetske i domaće pop scene. I ne samo to, Orkestar Star Grad će svoje muzičke brvavure završavati starim pesmama za vašu dušu.
Na ovom mestu moćićete sa dragim ljudima da provedete nezaboravne trenutke uz dobro vino i još bolju muziku.
Prvi nastup u ovoj predivnoj vinoteci Orkestar Stari Grad imao je 8. oktobra. 2016. godine.
Kako je protekao?
Da li će biti dovoljno da kažemo da su odzvanjale salve smeha, da je dobra energija bila svuda u vazduhu. Da su gosti plesali, tražili pesme koje dugo nisu čuli, i da su na kraju svi jednoglasno zapevali uz zvuke instrumenata Orkestra Stari Grad.
Ukoliko ste propustili ovo veče, ne brinite, jer ćete ubrzo ponovo imati priliku da čujete kako zvuči dobra muzika koju će za vas svirati Orkestar Stari Grad.
vece-vina-i-gitara-riznica-15-10-16