Približavaju nam se praznici i novogodišnja euforija uveliko nas drma. Kraj godine je uvek rezervisan za retrospektivu i sumiranje utisaka. Ova godina je za nas kao i mnoge pre nje bila uspešna, turbulentna i puna novih uspomena.

Iza nas je mnogo zadovoljnih mladenaca i njihovih gostiju. Trudili smo se da im pozitivnom energijom upotpunimo  njihov najvažniji dan u životu. Na stotine poruka i zahvalnica su dokaz da smo u tome zaista i uspeli.

Ništa manje veselo i raspevano nije bilo ni na rođendanima. Naš najveći cilj je da učinomo ljude srećnim i to je najlepša stvar kod ovog posla. Ne postoji bolja preporuka od osmeha i to je ono što nas inspiriše da budemo još bolji.

Proslava Osamnaestog Rodjendana, Beograd, Srbija

Naravno, bili smo tu i kada su velike kompanije želele da obraduju svoje zaposlene jednom proslavom. Među njima su UniCredit Bank, Metro Cash and Carry, Delhaize, Vip, Dell i mnoge druge.

Ove godine nastavili smo saradnju sa fenomenalnom  ekipom iz  Riznice vina. Prijateljska atmosfera uz najbolja vina su ono u čemu iz vikenda u vikend uživamo.  Međutim ostvarili smo i neka nova prijateljstva i ispunili neke nove izazove kao što su nastupi u sjajnom Cafe Lavash u Beton hali. Veče šlagera i evergrina u prijatnom ambijentu uz ukuse orijenta nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Nadamo se da ćemo ovim tempom nastaviti i u Novoj godini. Srećne praznike želi vam orkestar Stari grad.