Duško Radović je jednom rekao “U životu je dovoljno biti pametan samo dva puta: kada birate zanimanje i bračnog druga. Ko oba puta promaši, mora biti pametan celog života.” Mi dodajemo da morate biti pametni i kada birate muziku za svadbu, jer kakav je to brak u koji niste ušli veseli pogurani pozitivnom energijom.
Prolećna sezona svadbi je iza nas, a mi smo kao i uvek puni utisaka i prelepih uspomena. Na svadbama na kojima smo bili zaduženi za atmosferu, Orkestar Stari grad pobrinuo se da raspoloženje ne jenjava sve do samog kraja veselja.
Ove godine otvorili smo sezonu u našem dragom Arilju, ali pored toga imali smo čast da malo obiđemo i komšiluk i vidimo kako se njihovi mladenci i gosti provode.
Najpre nas je put odveo kod suseda u Bosnu, gde smo u Foči svirali na jednom prelepom veselju. Mlada i mladoženja igrali su sa svojim gostima do poslednjeg minuta.
Sledeća stanica bila su Pljevlja, gde nije moglo da prođe bez svima dobro poznate “Svi pljevaljski tamburaši”. Međutim kada smo zapevali “Romaliju” svi su skočili na noge.
Zatim smo podizali temperaturu u Kragujevcu, đuskali sa gostima u Kraljevu i završili sezonu u prelepoj sali za venčanja u SC Stadion u Beogradu.
Divno je bilo biti deo ovakvih veselja. Trudili smo se da budemo na visini zadatka. Hvala svima da prelepim uspomenama.