Novogodišnje praznike smo krunisali nastupom u Vrnjačkoj Banji, gde smo, u prelepom ambijentu hotela “Fontana”, muzicirali za goste, sa kojima smo, zajedno, dočekali pravoslavnu Novu godinu.

Bilo je to veče za pamćenje, koje smo, svi mi iz Orkestra “Stari Grad”, sa puno ljubavi i umeća, priredili prisutnim gostima, čije je raspoloženje bilo na najvišem nivou.

Za fenomenalan ambijent, kakav se retko viđa, kao i uvek, pobrinuli su se naši domaćini, Banjčani, čije je gostoprimstvo, srdačnost i ugostiteljsko umeće uvek bilo za primer. Kada se tome doda i atmosfera koju je, sjajnom svirkom i dobrim vibracijama, upotpunio Orkestar “Stari Grad”, ne čudi što se ova proslava pravoslavne Nove godine protegla do duboko u noć. Na taj način, svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj, gostima, domaćinima, prijateljima, pa i nama samima, poželeli smo srećnu i uspešnu nastupajuću godinu, ispunjenu, isključivo, pozitivnom energijom.

I tako, kao i uvek, Orkestar “Stari Grad” i ovu, novu 2020. godinu, započinje nošen talasima dobrog raspoloženja, ka novim uspesima, druženjima i prijateljstvima.

SREĆNO.