Jesen je uveliko stigla i otvorila nam sezonu zimnice, džempera, romantike i naravno vina. Beogradski noćni život seli se sa otvorenih mesta u klubove.
Za nas sezona je počela svirkom u “Cafe Lavash” (Beton Hala) pod nazivom “Veče šlagera”. Osim autentičnog ambijenta, u “Cafe Lavash”-u uživali smo u fenomenalnoj kuhinji koja predstavlja spoj Balkana i Bliskog Istoka. Sve to naravno uz čašu najfinijeg vina i stare dobre šlagere koji nas uvek podsete na neka prošla vremena. Gosti su mogli da pevuše uz vanvremenske hitove kao što su “Odiseja”, “Obriši suze drga”, “Vino i gitare” i mnoge druge. Naša ljubav prema piću koje istinu otkriva vodi nas ove nedelje (kao i svake sledeće) u Riznicu vina, gde nastavljamo sezonu klupskih svirki u Beogradu.

Riznica se nalazi u starom delu Zvezdare i predstavlja prodavnicu vina i vinski bar sa preko 800 etiketa vina koje možete pronači po najpovoljnijim cenama. Osim vina u njihovoj ponudi nalaze se i najkvalitetnija žestoka pića. U petak 20. Oktobra “Riznica vina” slavi svoj peti rođendan, a Orkestar “Stari grad” pobrinuće se da to bude proslava za pamćenje.

Pogledajte i deo nastupa (Numera: Sve što znaš o meni)

Galerija slika: