U prazničnom izdanju, ugledne, emisije “Magazin Srbija na vezi”, koju, već godinama, uspešno, realizuje Radio Televizija Srbije (RTS), a koja je, prvenstveno, namenjena gledaocima iz dijaspore, a bavi se temama koje su važne za očuvanje nacionalnog identiteta, kao što su jezik, istorija, obrazovanje, kulturna baština, očuvanje vere i tradicije i pitanja mesta Srbije u regionu, Evropi i svetu, nastupio je i Orkestar “Stari Grad”.

Nastup je sniman uživo, što je, u velikoj meri, doprinelo pozitivnoj i prazničnoj atmosferi same emisije, jer se prava i iskrena emocija pesama, uvek, najbolje prenese kada se pesme izvode, uživo, na licu mesta. Na samom početku emisije Orkestar “Stari Grad” je izveo autorsku kompoziciju “Nema meni sna”, sa, aktuelnog albuma “Nebo iznad Starog grada”, objavljenog, prošle godine, za PGP/RTS.

 

U toku same emisije, članovi Orkestra “Stari Grad” su, zajedno sa mnogobrojnim gostima, gledaocima širom sveta poželeli srećne božićne i novogodišnje praznike, kao i srećnu i uspešnu, nastupajuću, 2020. godinu. Na samom kraju, organizatori emisije su izrazili želju da čuju i veliki hit “Ja bez tebe ne mogu da živim”, koju je Orkestar “Stari Grad”, sa zadovoljstvom, odsvirao svojim domaćinima, gostima i svim gledaocima.

Ta pesma je predstavljala i samu odjavu prazničnog izdanja emisije: “Magazin Srbija na vezi“, nakon koje su članovi Orkestra “Stari Grad” podigli čaše i nazdravili za sreću, zdravlje i sve lepe trenutke koji dolaze.

SREĆNU I USPEŠNU 2020. GODINU, ŽELI VAM ORKESTAR “STARI GRAD”