Naš bend ,,Stari Grad” je imao divnu zimsku sezonu koju smo uspešno krunisali na Kopaoniku od 21-24.marta 2019. godine na Festivalu Sporta. U organizaciji asocijacije ,,Sport za Sve”, gde su se igre na snegu preko dana, pretakale u prelepe večeri u hotelu Grand. Ovom prilikom orkestar ,,Stari Grad” se zahvaljuje na gostoprimstvu celom kolektivu ,,Mk Resort”-a.

Sezonu smo otvorili krajem jeseni na Zlatiboru gde smo u poznatom hotelu ,,Mona” uz puno igre razmenili dobru energiju sa gostima kompanije ,,Pharma Swiss”.

U decembru smo prvi put nastupili u novootvorenom hotelu ,,Tornik” na Zlatiboru. Lepo veče smo proveli u njihovom wine & cigaret baru sa gostima kompanije ,,Alpen Pharma” koji su veče proveli uživajući i pevajući uz svirku benda , Stari Grad”.

Još jedno druženje na Zlatiboru nas je obradovalo sa zaposlenima kompanije ,,Naled”. Dobra energija mladih ljudi nam nije dozvolila da se lako rastanemo iz restorana,,Mris Dunja”.

Praznik 8.mart smo obeležili sa starim prijateljima na Tjentištu u Republici Srpskoj. U restoranu ,,Komlen” koji je ponos Nacionalnog Parka ,,Sutjeska” proveli smo divno veče, pa i ugovorili novu svadbu sa mladencima iz nama bratske Foče.

Na proputovanju za Hercegovinu smo svratili kod starih prijatelja u ,,Drvengrad”. Malo smo predahnuli, osvežili se i evocirali druženja i uspomene sa proslava i dočeka Novih godina na Mećavniku.

Sve proslave, lepe emocije i uspomene ,,Stari Grad” čuva i prikuplja energiju za novu zimu 2020.