Jedan od najdražih dana svakog zaposlenog, osim kada legne povišica ili dobije slobodno, je proslava firme. To je dan kada šef nije više tako ljut, a sve koleginice su najbolje drugarice. To je dan kada se svi skockaju najbolje što mogu i potrude se da uživaju još bolje od toga. Naravno da bi provod bio zagarantovan, neophodan sastojak je dobra muzika.

Korporativne proslave su događaji na kojima Orkestar Stari grad vrlo rado učestvuje. Tako smo u martu ove godine imali priliku da sviramo na proslavi UniCredit Banke. Proslava ove kompanije održana je u Belexpo Centru na Novom Beogradu za preko 400 zaposlenih. Pre nego što smo zasvirali imali smo priliku da se družimo i ćaskamo sa čuvenim Ivanom Zeljkovićem (Zeka Milioner) koji je vodio program.
Nakon što je zapevao “Miljacku” gosti su našeg Filipa pozvali u svoje redove i nisu ga više pustili da se vrati na binu. Na snimcima možete pogledati kako smo se sjajno proveli.

Ne možemo, a da ne pomenemo fenomenalnu novogodišnju proslavu koju je firma Metro Cash & Carry organizovala za svoje zaposlene u Hotelu Zira. Ništa manje energično nije bilo ni na Zlatiboru, kada smo imali priliku da se veselimo sa zaposlenima kompanije Delhaize.

Kompanija Toshiba organizovala je nezaboravan provod za svoje klijente na Mećavniku. U autentičnom ambijentu, Stari grad je svirao je hitove za njih do kasno u noć. Tu su naravno i mnogde druge firme kao što su Dell, Vip, Fiat, Mercator, Metalac, TetraPak itd. Svaka od ovih svirki nama je draga i posebna na svoj način, a ko zna, možda se uskoro vidimo i na proslavi neke od vaših kompanija, do tad uživajte u snimcima. 😉