Evo, upravo smo završili snimanje spota za pesmu ,,Veselo“. To je ujedno i najava prvog autorskog albuma grupe ,,Stari Grad, koji će ugledati svetlost dana krajem leta, 2019.godine.

Domaćini prostora u kom je sniman spot su naši dugogodišnji prijatelji iz beogradske vinoteke ,,Riznica Vina“. Inspiracija za izbor lokacije snimanja je uspomena na bezbroj divnih večeri provedenih u ovom prijatnom ambijentu u koji se pesma ,,Veselo” uklapa svojim pomalo ljubavnim tekstom ali istovremeno pozivom na lepe trenutke života, bezbrige, opuštanja i provoda sa prijateljima.

Uz šaljive stihove koji se ređaju kao na traci: ,,koga briga šta se radi na livadi…..šta se radi na estradi”, pesma ima potencijal hita i puna je ritma za veselje,druženje i ljubav.

U uvodnim delovima, kao i u bridžu i refrenima dominiraju trube koje je odsvirao naš dugogodišnji prijatelj i kolega Dejan Petrović zajedno sa svojim bendom, kome se ovom prilikom zahvaljujemo na velikoj podršci .

U spotu su učestvovali svi članovi orkestra ,,Stari Grad” i tako se predstavili u najlepšem svetlu zajedno sa svojim instrumentima, tako da
je bilo živo kao na najboljoj proslavi venčanja, rođendana, kompanije ili korporativnoj žurci.

Ta pozitivna energija na javnim nastupima je jedan od najvećih aduta Starog Grada, a sada evo prilike da se okušamo u autorskim vodama i nastavimo ples na dobrim talasima.

SREĆNO i samo, VESELO.