Januar kao i svaki početak protutnji brzinom svetlosti. Nismo se ni okrenuli, a već je februar. Malo smo prazničili, malo se odmarali, malo manje vremena posvetili poslu, a malo više gurmanluku.

Mi smo ovu godinu dočekali u krugu porodice sa našim najbližima. Predah je kratko trajao jer smo već 5. januara raspevano otvorili sezonu na već poznatom mestu u Caffe Baza u Čačku. Kažu nigde nije kao kod kuće i mi možemo u potpunosti da se složimo sa tom konstatacijom. Sa našim dragim sugrađanima provod je uvek fantastičan. Štimunga i dobre atmosfere nikada ne manjka.

Dva dana kasnije, imali smo priliku da Božićno veče provedemo takođe sa našim sugrađanima, ali ovoga puta u Cafe Loby Publiik (Hotel Tema Nova). Ako je suditi po atmosferi od Božića, nama, a i gostima ova godina biće prilično vesela. Tražilo se “mesto više”, a kako čujemo neki gosti su požurili sa nastupa Nede Ukraden, kako bi stigli bar na kraj večeri. Naši Čačani znaju da dobro da podgreju atmosferu tako da smo uz zvuke najpoznatijih numera ostali do duboko u noć.

Nama je Nova godina počela fenomenalno, nadamo se da će takva i ostati i za vas i za nas.