U martu ove godine orkestar Stari grad imao je priliku da bude deo sjajnih događaja, a to su 14. KOMPANIJSKE ZIMSKE SPORTSKE IGRE i 26. OPEN SKI FEST čiji organizator je Asocijacija Sport za sve Srbije. Nakon dve godine ponovo smo imali priliku da nastupamo u hotelu Grand na Kopaoniku. Ovoga puta 4 predivne večeri, na velikom skupu, sa preko 400 učesnika iz preko 20 evropskih zemalja.

Za nas je ovo bio jedan zaista lep izazov. Bili smo raspoloženi i dobra atmosfera nas je pratila već od prve svirke za dobrodošlicu u restoranu ,,Garden”, hotela Grand.

Hotel Grand Kopaonik
Drugo veče, posle ceremonije svečanog otvaranja, preselili smo se u kongresnu dvoranu ,,Pančić” gde nastavljamo svirku. Pevali smo na više jezika, gosti su plesali uz najpoznatije hitove, širili pozitivnu energiju, a veče smo završili naravno, nezaobilaznim srpkim kolom.
Treće i četvrto veče nije nam preostalo ništa drugo nego da ponovimo sjajan provod i pozitivnu atmosferu od prethodne dve večeri. Poslednje veče, nakon dodele medalja, zatvorili smo Kompanijske zimske sportske igre čuvenim “vozićem” i Bajaginom pesmom “Moji su drugovi”.

Orkestar ,,Stari Grad”, na samom kraju dobio je komplimente i zahvalnicu na kvalitetnoj muzici i pozitivnom raspoloženju na ovom velikom kongresu(skupu).
Želimo da se zahvalimo hotelima,,Grand” i ,,Andjela” na vrhunskom gostoprimstvu.
Sa Kopaonika smo poneli predivne utiske i jedva čekamo neku sledeću priliku za slavlje.